Steninge Slottsby
http://www.sweproperty.se/wp-content/uploads/2016/04/bg-stening-3d.jpg

sweproperty presenterar

Steninge Slottsby

Nu har försäljningen startat av Steninge slottsby

Intill Mälarens strand med ett kort avstånd från Stockholm, Uppsala och resten av världen, i landskapet vid det vackert belägna Steninge slott i Sigtuna kommun uppförs nu ett bostadsområde som omfattar 650 bostäder, ett område med fokus på elegant utformning, karaktär och stora rekreationsmöjligheter i form av badbrygga, marina med segelbåtsdjup, ridanläggning, tennisbana och upplysta löp- och promenadspår. Redan idag planeras det för saluhall, förskola, skola som ska bli en av Stockholms bästa.

Varmt välkommen att göra din anmälan nedan

Besök oss även på Facebook och Instagram

TUN 1 – LÖVSTA TRÄHUS

I samarbete med Lövsta Trähus. Här erbjuder vi tre typer av villor i varierande storlekar och utförande. Gedigna trähus i två plan med alternativa planlösningar, fina ljusinsläpp och stora umgängesytor.

Läs mer om Tun 1

TUN 3 – TOMTER

Tun 3 är vackert beläget på en höjd omgärdat av fin natur och utsikt över åkerlandskapet i dalen vid Steninge. De flesta tomter har baksida mot antingen tunets eget grönområde eller med utsikt över den vackra, rogivande dalen.

Läs mer om Tun 3

TUN 2 – LÄGENHETER

I nästa etapp kommer vi att erbjuda lägenheter i varierande storlekar. Men vi tar upp intresseanmälan redan nu.

Till intresseanmälan

TUN 2 – RADHUS

Inom kort kommer vi att erbjuda radhus i två olika utföranden. Men vi tar upp intresseanmälan redan nu.

Till intresseanmälan

FAMILJEN TENGZELIUS FANN SITT DRÖMHUS PÅ EN UNDERBAR TOMT I STENINGE SLOTTSBY, SIGTUNA.

Tengzelius fann sitt drömhus

I fem år hade familjen Tengzelius letat efter den perfekta tomten att bygga sitt drömhus på. Familjen har börjat växa ur Stockholms innerstad och det var helt enkelt dags att fl ytta.

Till slut fann familjen vad de sökte i det nya bostadsområdet Steninge Slottsby som just nu uppförs intill Mälarens strand. Den nya byn är perfekt för de som vill bo nära naturen men samtidigt ha nära till Stockholm, Uppsala och resten av världen.

– Vi fl yttar in vårt nybyggda hus redan i sommar. Det känns fantastiskt. Det är precis vad vi letar efter nu när våra tre barn börjar bli större. Steninge Slottsby är perfekt för oss och vi fastnade direkt för närheten till vattnet, säger Rosita Tengzelius, 38, som även ser fram emot att det kommer byggas en ridanläggning i området, eftersom det är ett av mina intressen. Det känns verkligen som pricken över i. Själva villan om ska byggas är ett Lövsta trähus, ett modernt och väldisponerat boende med fi na ljusinsläpp. Familjen valde mellan de tre olika typer av villor som erbjuds men passade även på att sätta sin personliga touch.

– Jag måste säga att samarbetet kring planlösningen varit fantastiskt. Vi åkte ner till Lövsta trähus och fi ck sätta vår egen prägel på huset så det passar just vår familj. Av de 650 bostäder som byggs i Steninge Slottsby så ingår förutom villor också lägenheter och radhus – något som Rosita Tenzelius ser som positivt.

– Det känns häftigt att vara med från början i ett varierat område och lära känna många andra familjer som är i samma situation som oss.

Här ligger Steninge Slottsby

Arlanda 8km, Stockholm 43km, Uppsala 39km

Steninge Karta

IntresseanmälanAnsvariga mäklare

Micaela.McClafferty
Micaela.McClafferty
micaela.mcclafferty@riksmaklaren.se
Mobil: 070-218 10 47
Ulrika Lööf
Ulrika Lööf
ulrika.loof@riksmaklaren.se
Mobil: 070-201 43 93
Riksmäklaren